Naša priča

Dobrodošli u XL

Mi pomažemo dizajnerima i talentovanim kreatorima da stvore svoje modne brendove. Naša strast leži u podržavanju Vašeg kreativnog puta i pretvaranju Vaših vizija u stvarnost.

Uzimajući u obzir da modna industrija zahteva preciznost, kvalitet i originalnost, mi pružamo sveobuhvatnu uslugu koja će Vam pomoći da izgradite uspešan modni brend.

Posvećeni smo Vašem uspehu i nastojimo da pružimo vrhunsku podršku u svakom koraku procesa.

Opremljeni smo savremenim mašinama, modernom tehnologijom i iskusnim krojačima i šivačima koji su vešti u različitim tehnikama šivenja. Bilo da vam je potrebna izrada prototipa, masovna proizvodnja ili prilagođeni komadi odeće, mi smo tu da vam pomognemo. Sa pažnjom posvećenom detaljima, garantujemo izvanredan kvalitet izrade koji će zadovoljiti čak i najzahtevnije standarde.

Naš cilj je da Vam pružimo podršku u svim fazama razvoja vašeg modnog brenda. Kroz saradnju, mi Vam nudimo savete o materijalima, dizajnu, trendovima i tržištu kako bismo Vam pomogli da ostvarite uspeh.

Otvoreni smo za dijalog i pažljivo slušamo vaše ideje i želje kako bismo ih što bolje preneli u stvarnost.

Budite uvereni da ćemo se angažovati da prevaziđemo sve izazove i pružimo vam profesionalnu podršku u ostvarenju vaših ciljeva.

Vaša kreativnost je naša inspiracija, a vaš uspeh je naša misija.

Kvalitet na prvom mestu!

Svakoj fazi u toku proizvodnje se jednako posvećujemo kako bi svaki komad proizvoda zadovoljio kriterijume koje smo postavili.

Pridružite nam se i zajedno gradimo vaš modni brend.

Kontaktirajte nas danas i počnimo putovanje ka ostvarenju vaših modnih snova.

Lager materijala i gotovih proizvoda

Stalnim lagerom materijala i proizvoda našim kupcima obezbeđujemo najkraće rokove isporuke. Materijali koje koristimo su preovereno dobrog kvaliteta i od pouzdanih dobavljača. Za sve naše proizvode možemo izdati EUR obrazac.

Veliki broj dostupnih boja

Široka paleta boja koje su u ponudi Vam daje mogućnost da ih prilagodite svojim željama i bojama Vašeg brenda ili aktuelne kolekcije.

Ključ uspeha je zadovoljan klijent

Poseban akcenat je na prikupljanju povratnih informacija od naših klijenata kako bi radili na unapređenju proizvodnje. Prilagođavamo se  Vašim zahtevima.
Fleksibilnost je jedna od najbitnijih stvari u proizvodnji.

© 2023 XL – All rights reserved

Kontakt informacije

Prve proleterske divizije 25

21235 Temerin

Poslovni podaci

Sztr XL Petar Gvozdenović preduzetnik Temerin

Pib: 102469491

Matični broj: 55754705

Delatnost: 14.13 - Proizvodnja ostale odeće

Pratite nas