Usluge

Proizvodnja odevnih predmeta:

Sa preciznošću i pažnjom, pretvaramo Vaše ideje u stvarnost, stvarajući odevne komade koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Bez obzira da li Vam je potrebna serijska proizvodnja ili unikatni komadi, mi smo tu da ispuni svaku Vašu želju.

Nabavka materijala:

U saradnji sa najvećim uvoznicima tekstila u Srbiji, obezbeđujemo za Vas visokokvalitetne i raznovrsne materijal. Uzimamo u obzir Vaše zahteve i pružamo Vam širok izbor opcija, kako biste imali mogućnost da odaberete baš ono što odgovara Vašem brendu i viziji.

Provera kvaliteta materijala:

Kvalitet materijala je od suštinskog značaja za stvaranje izuzetnih odevnih predmeta. Naš tim stručnjaka pažljivo proverava svaki materijal koji koristimo, osiguravajući da ispunjava najviše standarde kvaliteta. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam prioritet, stoga se možete osloniti na nas da prilikom izbora materijala.

Izrada šablona i krojenje:

Preciznost i veština su ključni u procesu izrade odevnih predmeta. Naši iskusni krojači sa strpljenjem i pažnjom stvaraju šablone po Vašim specifikacijama, a zatim ih vešto krojimo kako bi se postigao savršen rezultat. Svakom detalju pridajemo važnost kako bismo Vam pružili odevne predmete koji izgledaju besprekorno.

Razvoj proizvoda:

Zajedno sa Vama stvaramo inovativne odevne predmete koji će privući svačiju pažnju. Svojim znanjem, iskustvom i praćenjem trendova i tržišta, pomažemo Vam da oblikujete ideje i pretvorite ih u jedinstvene komade koji će se istaknuti u industriji mode.

Brendiranje:

Brendiranje je ključno za uspeh u modnoj industriji. Sa fokusom na Vašu viziju i vrednosti, pružamo vam sveobuhvatnu podršku u stvaranju prepoznatljivog brenda. Od dizajna logotipa do strategija brendiranja, zajedno radimo na izgradnji jakog i autentičnog identiteta za Vaš modni brend.

© 2023 XL – All rights reserved

Kontakt informacije

Prve proleterske divizije 25

21235 Temerin

Poslovni podaci

Sztr XL Petar Gvozdenović preduzetnik Temerin

Pib: 102469491

Matični broj: 55754705

Delatnost: 14.13 - Proizvodnja ostale odeće

Pratite nas